måndag 28 maj 2012

- 9 dagar kvar -

Nu rusar dagarna förbi! Vi har redan hunnit beställa köket, badrummet, golvet till våning ett och börjat få ordning på kakel. På kakelfronten har vi lite problem gällande de vita plattorna. Kan tyckas att det "bara" är vita kakelplattor, men det gör verkligen helt olika intryck beroende på storleken på varje enskild platta. Det står mellan 30 x 60, 30 x 50 eller den mindre varianten på 24 x 40. Blir och klura på detta ett tag.. Vi har ju några dagar kvar innan vi måste beställa detta iallafall.

Annars börjar småsaker falla på plats, vi har snart betat igenom hela checklistan men kan väl gissa på att när vi väl står där med allt levererat saknas väl hälften... Hur som helst så känns det väldigt bra och få det precis som vi vill ha det. Vi hoppas dock på att vid rivningen, (som börjar om 9 dagar) ska vi hitta ett gammalt brädtak under det befintliga. Vi håller alla tummar och tår på att det finns där som vi önskar!

Som sagt, den 7 juni får vi nyckeln i handen och då är alla välkomna med en kofot, slägga, hammare eller va ni själva tycker kan passa för att slå ner kök, riva tak i 4 rum och golv i 4 rum.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar