tisdag 31 juli 2012

- Svart sideboard sökes -

Nu när hallen har blivit så fin så får hjärnan gå på högvarv, det gäller och hitta den perfekta möbleringen och inredningsdetaljerna för att kunna få det precis som vi vill. Hallen är det första man kliver in i i hemmet, därför är det så viktigt att just detta område speglar personligheten, stilen och ger ett bild av vems hem som man klev in i. Inte nog med detta så ska ju en hall gärna ge ett avslappnat och städat intryck, att det ska fylla en funktion  med både långvarig och kortvarig förvaring. För det finns väl ingen som tycker att det är mysigt och mötas av ett klädkaos med skor och jackor slängda överallt. Det ska vara ordning och reda helt enkelt!

I vår hall är tanken är att det första som blicken ska falla på är ett svart sideboard med vackra stileben. Vår  hall är ultimat för att inreda på detta sätt har jag insett, många vinklar och med en utmärkt plats att "gömma" sin förvaring. Det jag menar med att gömma är att man inte vill att förvaringen är det första man ska se. Dock så är inte själva förvaringen lätt och hitta, det finns inte mycket speciellt när det gäller snygga, praktiska och stilrena hallmöbler. Vill helst ha dold förvaring med.. Blir nog att bygga nått eget! Här är lite inspiration på snygga sideboard.

bilder: hemnet, google, ellos


Just nu står det mellan ett avlastningsbord från Ellos eller ett från IKEA. Vi har även hittat ett snyggt på EM, men den har vi inte sett mer än i deras katalog. Inget som finns i butik, det är ju så svårt med katalogbilder då  man inte kan se närmare på ytan. Jag är ganska övertygad av att jag vill ha lite ådring i bordet, känns mer "äkta" då.


bild: ellos, IKEAInga kommentarer:

Skicka en kommentar