onsdag 27 juni 2012

- Första natten i huset och utan toalett -

Det är första natten som vi ska spendera i huset. Vi kommer att klämma in oss med kissarna i ett av sovrummen och sova på bäddmadrassen. Det kommer bli en lite hård natt tack vare underlaget, men det får gå helt enkelt. Som tur är så är madrassen ganska tjock, så vi borde klara oss utan själva sängbotten. Anledningen till detta är, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, att vi inte fick upp resårbotten upp för trappen. Inköp av ny säng står högst upp på listan.

Själv har jag varit iväg och duschat en sista gång innan vi städar ur lägenheten. Det kommer tyvärr dröja 3-4 veckor innan vi har dusch i huset... Det dröjer även någon dag innan vi har en toalett med, så det kan bli intressant och se hur vi överlever natten. Krisar det ordentligt får vi ta trädgården :)

Här kommer en bild på hur det står till på den lilla gästtoan. Det gröna är alltså tätskiktet och inte det slutgiltiga golvet. Det kommer det bild på imorgon. Gillar verkligen valet vid gjort med lite större plattor på väggen, ger ett stilfullt intryck tycker jag. Nåja, nu ska vi ta och försöka bygga ihop lådor till köket, mer uppdatering kommer imorgon!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar