onsdag 11 juli 2012

- Vacker utan spackel.. Näe! -

Dagen har bestått av att ta in lite tips från målaren angående hallen. Vi har vägg som är allt annat en rak, den buktar nämligen in ca 2 cm.. Troligtvis har väggen slagit sig då väggen är väldigt nära braskaminen. Det intressanta är att det buktar ut lika mycket på andra sidan. Lösningen blev spackel efter många om och men. Så det är vad jag har pysslat med idag, spacklat, spacklat och spacklat! Denna lilla yta på ca 7-8 kvm kräver en hel den underarbete, men måste erkänna att det är riktigt skoj och komma igång med renoveringen i flera rum. Framförallt när vi mest sett på när hantverkarna har gått lös på vårt underbara hem. Men snart så är det tapetsering på g och då har vi ju bara det roliga kvar (tapetsering är ju skoj det med!). Tänker nog sätta sambon på och slipa mitt spackelmästerverk.. ;)

Tänkte slänga in en förhandstitt på tapetvalet. Det är inget som är spikat i sten, men vi är nog båda två ganska övertygade om att denna skönhet får pryda väggarna i hallen. Det är från Boråstapeters kollektion Vintage. Namnet och det övriga i kollektionen skriker inte direkt vårt namn, men just den här känns väldigt klassiskt modern. För övrigt så har som sagt målaren varit här och hör på maken, han har spacklat han med! Så imorgon börjar målningen, blir spännande och se slutresultatet. Inte kunde jag tänka mig att jag redan skulle vara så nöjd med alla våra val.

Va tycker ni om denna tapet? Skulle vara kul om ni lämnade en kommentar :) 

2 kommentarer:

  1. Jag gillar den, kul med ett "ordentligt" mönster istället för de senaste årens krusidull-mode-mönster som alla har på väggarna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du tycker om den! Håller verkligen med dig, många väljer trend-mönster på tapeterna. Känns ju rätt så opersonligt tillslut, så vi satsar på en taper som känns som "vi" istället. :)

      Radera